مشاوره فنی و تخصصی : 09120304835
By Samad Nouri
استفاده از روش هایسیمانکاری نمای ساختمان یکی از روشهای مرسوم نماسازی ساختمان است که شاید خیلی از افراد اطلاعات زیادی در مورد آن نداشته باشند. مقاومت بالا، هزینه پایین و تنوعی که در استفاده از سیمان برای نماسازی وجود دارد، موجب شده تا بسیاری از افراد از سیمان برای نمای ساختمان خود استفاده کنند. اما چگونه میتوان این کار را انجام داد و چه اقداماتی لازم است که نمای سیمانی ساختمان انجام شود؟
همیشه این مورد را در نظر داشته باشید که کیفیت کار رابطه مستقیم با قیمت کار دارد و ارزان بودن کار یک سیمان کار ساختمان دلیل بربالا بودن کیفیت کار او نیست ، و درکل هر کسی کار خود را براساس سود و درآمد حاصله حساب میکند
چرا از سیمان برای نمای ساختمان استفاده میشود ؟
بخش عمده ای از هزینه های ساختمان مربوط به نمای آن است . و با توجه به تنوع مصالح و روشهای نماسازی که امروزه استفاده میشود این هزینه ها همچنان درحال افزایش است . ولی بعض از افراد با روش های خیلی ساده تر و خلاقانه تر توانسته اند این هزینه ها را کاهش دهند . که آن استفاده از سیمان برای نمای ساختمان است . هم هزینه ها کاهش پیدا میکند هم تنوعی بس گسترده دارد که در انواع رومی ، چکشی ، سیمان شسته و نمای تگری میشود نماسازی کرد .


By Samad Nouri
معمولا ساختمان هایی که در نمای انها از سیمان استفاده شده مقاومت خوبی نسبت به شرایط جوی و زلزله دارند . و همچنین نسبت به سایر مصالح استحکام و طول عمر بیشتری دارد . البته این را هم باید در نظر داشت که نداشتن انعطاف پذیری و ترک برداشتن سیمان میتواند از نکات منفی ان باشد که برای حل این مشکل پیشنهاد میشود از سیمان های رنگی و یا از روش نمای شسته استفاده کنید .
مراحل اجرای نمای سیمانی
- برای شروع سیمانکاری نمای ساختمان ابتدا باید سطح مورد نظر را آماده کرد. برای این کار به وسیله شاسیهای فلزی و توری رابیتس سطح را میپوشانند.
- سپس ملاتی از سیمان و پودر سنگ تهیه میکنند و روی توریها کشیده میشود تا بستر مناسبی برای چسباندن ملات ماسه روی نمای ساختمان ایجاد شود.
- بعد از اینکه طرح اولیه اجرا شد، باید برای ایجاد سطوح صاف، به صورت طولی کروم بندیها را با دقت و به طوری کاملاً شاقولی اجرا نمود. توجه داشته باشید که در این مرحله استفاده از سیمان بیکیفیت و میزان نامناسب ملات به کل کار آسیب خواهد زد و حتی امکان ریزش ملات نیز وجود خواهد داشت.
- حال همه فواصل بین کرومها نیز با ملات پر میشود و زیرسازی کار انجام میشود. بهتر است سطح زیرین را کمی مرطوب کرد تا چسبندگی بهتری داشته باشد. توجه داشته باشید که آشنایی با روش های سیمانکاری نمای ساختمان میتواند به شما کمک کند تا نتیجه بهتری حاصل کنید و ساختمان شما دیرتر با ترک و خراب شدن سطوح مواجه شود.
- بعد از اتمام این مرحله از ۴ تا ۷ روز باید روزی ۳ تا ۴ بار سطح را خیس نمود تا سیمان ترک نخورد و استحکامش بیشتر شود که به این مرحله، عمل آوردن سیمان گفته میشود.
- بعد از تکمیل این مرحله، حال نوبت به لایه رویه میرسد. این کار را میتوان با استفاده از مصالح متفاوتی انجام داد که حتماً نیاز به آشنایی با روش های سیمانکاری نمای ساختمان دارد. معمولاً برای لایه رویه بیشتر از ملات خمیری پودر سنگ و سیمان سفید استفاده میشود. برای این کار بعد از ساخت ملات خمیری به وسیله ماله پلاستیکی، مواد به ضخامت ۵ تا ۱۰ میلیمتر روی ساختمان کشیده میشود. قبل از خشک شدن ملات باید همانطور که روی آن کمی آب میپاشید، به وسیله مالههای نرم و یا اسفنج روی آن را به آرامی ماساژ دهید تا سطح کاملاً صاف شود.
- پس از اتمام این کار باید حداقل تا سه روز و روزی ۲ تا ۳ بار به سطح، آب بدهید تا سیمان مقاوم شده و ترک نخورد.
درپایان گفتن این نکته ضروریست
هیچ وقت کیفیت را فدای کمیت نکنید . منظور از این حرف این است که شما برای اجرای کار نماکاری خود به هر روشی از اکیپ های با تجربه و مجرب و همچنین از روش های به روز و دستگاه های پیشرفته استفاده کنید.
گروه فنی مهیار آذین با تجربه ای که بیش از یک دهه از آن میگذرد آماده همکاری با شما پیمان کاران و انبوه سازان است . این گروه با بهره گیری از اکیب مجرب و تکنولوژی روز که استفاده از دستگاه کلایمر است در خدمت شما دوستان و همکاران عزیز میباشد . استفاده از دستگاه کلایمر این امکان را میدهد که شما در کمترین زمان و کمترین هزینه بیشترین بهره را از انجام یک پروژه نماسازی ببرید .
انواع خدمات گروه فنی اجرایی مهیار آذین
نقاشی رنگ پلاستیک
نقاشی رنگ روغن
نقاشی رنگ اکرلیک (بی بو)
سیمان کاری نمای ساختمان
کاشی کاری